Mobile: +355 684040099 AL | EN

RRJETI I OPERIMIT

Për fleksibilitet maksimal dhe efikasitet,
rrjeti i shërbimeve tona shtrihet në gjithë Evropën

» SHIKO VENDET

KËRKESË INFORMACIONI

Kontaktoni me këshilltarët tanë ose
kërkoni një kuotim të lirë të përshtatur për transport.

» KONTAKT

» FORMULARI

PUNO ME NE

Ne jemi gjithmonë në kërkim për njerëz të kualifikuar,
dinamikë dhe që punojnë me pasion.

» PUNO ME NE

CAUSHI TRANS - INTERNATIONAL TRANSPORT

Identiteti dhe vlerat shtese

Caushi Trans është një kompani lider transporti që operon në Evropë dhe ofron shërbime me vlerë të shtuar në fushën e transportit rrugor.

Si një ofrues të integruar plotësisht transportit, CAUSHI TRANS
është në gjendje të bëjë transportin sipas kërkesave tuaja me shpejtesi, siguri dhe kosto efektive, çfarëdo sektori të biznesit.

Qëllimi ynë është që të zhvillojmë përshtatshmërinë, kualitetin e lartë, në shkallë të gjerë të projekteve logjistike për klientët tanë në mënyrë që të sigurojë një avantazh të caktuar konkurrues.

Nëse jeni duke kërkuar për një partner kompetent, të besueshem dhe
fleksibël të biznesit, atëherë Caushi Trans është zgjedhja e duhur për
kompaninë tuaj.

» Shiko VIDEO

» Broshura


Lajme nga kompania

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2023

krijuar nga ENOR Technologies