Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  Apliko per pune

Apliko per pune

Ne jemi gjithmonë në kërkim për njerëz të kualifikuar, dinamikë dhe që punojnë me pasion. Nëse je i tillë, atëherë plotëso formularin e mëposhtëm.

Emri: *

Mbiemri: *

Ditelindja: *

Nr.Celulari: *

Adresa Email: *

Adresa Juaj: *

Profesioni Juaj: *

Diplomuar në:

Perfunduar ne :

T'ju telefonojmë :*
 Po Jo Si te deshironi

Komente:

Shënim: * Dergo cv-ne me email tek info@caushitrans.com

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2023

krijuar nga ENOR Technologies