Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  SEKTORI I BIZNESEVE

SEKTORI I BIZNESEVE

Caushi Trans shpk ofron transport kombetar dhe nderkombetar per sektoret e bizneseve si me poshte :

  • INDUSTRIA USHQIMORE & DRITHËRA
  • INDUSTRIA ÇELIKUT
  • INDUSTRIA DRURIT & LETRAVE
  • INDUSTRIA TEKSTILEVE
  • INDUSTRIA KIMIKE
  • INDUSTRIA NDERTIMIT
  • MALLRA TË RREZIKSHËM
  • MBETURINA

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2024

krijuar nga ENOR Technologies