Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  VIZIONI-MISIONI-VLERAT

VIZIONI-MISIONI-VLERAT

MISIONI 

Misionet kryesore të kompanisë CAUSHI TRANS janë :

 • Përgjegjësia
 • Suksesi në biznes
 • Bashkëpunimi me afat sa më të gjatë me klientët dhe partnerët

Investimi në kamionë moderne me emetim gazi të ulët dhe kursim të karburantit, gjendja e rimorkiove dhe trailereve, duke u përpjekur për të mbajtur të pastër çdo gjë përreth nesh, qëndron për të dyja, përgjegjësinë dhe suksesin e biznesit.

Marrëdhënia shumë e mirë dhe afatgjate me klientët, furnizuesit, por edhe me konkurrentët, na bën të qëndrojmë shumë bashkepunues dhe transparente në çdo operacion.

 

VIZIONI 

Vizioni ynë është që të jemi një partner kyç në fushën e transportit të integruar në Ballkan dhe Evropë, duke ofruar një cilësi më të lartë të shërbimit.

Synojmë të :

 • Të rrisim standartin i cilësisë së shërbimit.
 • Shtimi i flotës së mjeteve.
 • Operimin në kontinente të tjerë.
 • Të ofrojmë shërbim me kosto më efektive.
 • Të sjellim inovacion.

 

VLERAT

 • Efikasitet
 • Cilësi e shërbimit
 • Seriozitet
 • Përgjegjshmëria
 • Përgjegjësi
 • Përpikmëri në orar dhe afate
 • Lakueshmëri
 • Përmirësim i vazhdueshëm

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2024

krijuar nga ENOR Technologies