Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  RRETH NESH

RRETH NESH

CAUSHI TRANS sh.pk është një kompani lider transporti në Shqipëri e themeluar në vitin 1997 me kapital 100% shqiptar. Aktiviteti kryesor i kompanisë është transporti i mallrave brenda dhe jashtë vendit nga origjina në destinacionin përfundimtar.

Për shkak të rritjes së shpejtë të aktivitetit të biznesit tonë, në fillim të vitit 2000, stafi i kompanisë morën një bashkëveprim shumë të rëndësishëm për të ardhmen e kompanisë. Stafi vendosi të zgjerojë dhe të shkojë më tej. Nga një kompani të vogël u bë një kompani të madhe. Për shkak të kësaj ne e rritëm numrin e flotës tonë të kamionëve në një numër të konsiderueshëm të automjeteve të ndryshme për shërbime të transportit.

Në 2012, CAUSHI TRANS vendosur të bëjë lëvizjet e objekteve të biznesit në një vendndodhje të re e cila është në autostradën Tiranë-Durrës, kilometri 11, në Rrugën Industriale.

Tashmë prej 18 vjetësh, kompania operon në të gjithë Evropën dhe Ballkanin për të transportim mallrash brenda dhe jashtë vendit me shpejtësi, fleksibilitet, siguri dhe me kosto efektive.

Nëpërmjet partnerëve tanë globale, kompania jonë është në gjendje për të përmbushur çdo kërkesë tuajën për transport brenda vendit, Ballkanit dhe Evropës. Transporti ofrohet në grupazh dhe të plotë.

CAUSHI TRANS ofron transport të rregullt nga Shqipëria dhe për Shqipëri (eksport dhe import) me vendet e mëposhtme:

 • SHQIPERI (transporti i brendshëm)
 • GREQI
 • TURQI
 • BULLGARI
 • RUMANI
 • SERBI
 • KOSOVË
 • MALI I ZI
 • BOSNJA
 • KROACI
 • AUSTRI
 • ITALI

 

CAUSHI TRANS sh.pk ka në dispozicion 70 mjete të tilla si:

 • Trailera Mushama
 • Trailera Frigoriferë
 • Trailera Kontenierë
 • Trailera Mega Volum
 • Kamionçina

 

Nëse jeni duke kërkuar për një partner kompetent, të besueshme dhe fleksibël, atëherë CAUSHI TRANS sh.pk është zgjedhja e duhur për kompaninë tuaj.

Kliko këtu për të na kontaktoni, ose plotësoni një formular duke klikuar këtu.

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2023

krijuar nga ENOR Technologies