Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  KONTAKT

KONTAKT

CAUSHI TRANS sh.p.k

Autostrada Tiranë – Durrës,
Rr Industriale, km 11
Tiranë, Albania

Nr.Cel: +355 682058863
Nr.Tel: +355 4 24 08 161
Nr.Fax: +355 4 24 08 161

Për pyetje dhe kontakt,
Email: info@caushitrans.com


CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2023

krijuar nga ENOR Technologies