Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  RRJETI OPERIMIT

RRJETI OPERIMIT

Për një shërbim të cilësisë të lartë, kompania CAUSHI TRANS sh.p.k operon me transport të rregullt nga Shqipëria dhe për Shqipëri (import dhe RRJETI OPERIMITeksport) me vendet e mëposhtme:

 • SHQIPERI (transporti i brendshëm)
 • GREQI
 • TURQI
 • BULLGARI
 • RUMANI
 • SERBI
 • KOSOVË
 • MALI I ZI
 • BOSNJE
 • KROACI
 • AUSTRI
 • ITALI

 

Kliko këtu për të na kontaktuar, ose plotësoni një formular për kërkesë ose ofertë duke klikuar këtu.

 

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2024

krijuar nga ENOR Technologies