Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  TRANSPORTI RRUGOR

TRANSPORTI RRUGOR

VËSHTRIMI & PIKAT E FORTA

Fuqia e një grupi, fleksibiliteti i një kompanie familjare, një rrjet i gjërë i operimit, mbështetje nga partnerë global, zgjidhje logjistike për partnerët tanë të biznesit, flota jonë e mjeteve, eksperienca 18 vjeçare, komunikimi, kostot efektive dhe shumë arsye të tjera janë pikat e forta që e bëjnë një DALLIM!

 

TRANSPORTI RRUGOR

Caushi Trans shpk, kompani lider e specializuar në transportin rrugor për në dhe nga Shqipëria drejt GREQI, TURQI, BULLGARI, RUMANI, SERBI, KOSOVË, MALI I ZI, BOSNJE, KROACI, AUSTRI, ITALI, duke ofruar transport për produktet ushqimore, industrive të ndryshme, grurë, produkte farmaceutike dhe produkte mjekësore, kimike, lëndëve të para, produkteve dhe të tjera sipas kërkesave të klientëve.

Ne zhvillojmë rrugë të veçanta duke kombinuar kompleksitetin, efikasitetin dhe aspektet  ekonomike për t’i shërbyer më mirë klientëve tanë.

 

TRANSPORT KOMPLET

nga Shqipëria dhe për në Shqipëri ~ me gjithë Ballkanin dhe Evropën. CAUSHI TRANS shpk ofron transport komplet nga dhe për Shqipëri me gjithë Ballkanin dhe Evropën duke kryer të gjithë shërbimet përkatëse.Ofrojmë CMR me vlerë maksimale deri në 25.000€ për kamion, gjithashtu bëhen edhe siguracione all risk.

SHËRBIME TË RËNDËSISHME JANË:

  • MALLRA NORMALE
  • MALLRA ME FRIGORIFER
  • TRANSPORTE KONTENIERËSH
  • TRANSPORTI MALLRASH TË RREZIKSHËM.

 

TRANSPORT GRUPAZH

Caushi Trans shpk ofron transportin në grupazh i cili është një nga aktivitetet më të rëndësishme të kompanisë dhe akoma sot është një nga shërbimet më të suksesshme. Ofrohet dorëzimi i mallrave në të gjithë qytetet shqiptare.

 

CAUSHI TRANS

 

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2024

krijuar nga ENOR Technologies