Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  TRANSPORT PAKICE

TRANSPORT PAKICE

Caushi Trans ofron transport pakice nga jashtë dhe brenda vendit për biznese të ndryshme të cilët duan të transportojnë mallra të industrive të ndryshme nepër destinacione sipas kërkesave. Ekipet tona janë shumë aktive në shpërndarjen me pakicë, kombëtare dhe ndërkombetare, duke punuar çdo ditë, 24 orë në ditë.

 

ZGJIDHJE E OPTIMIZUAR PËR SHPËRNDARJE

Ne ofrojmë shërbim me cilësi të lartë për konsumatorët që e kërkojnë këtë, duke optimizuar disponueshmërinë e flotës sipas prodhimit dhe nëvojave të tregut.

Ne ofrojmë :

  • Mbledhjen e mallrave nga magazina të ndryshme
  • Transportimin e tyre në qytete dhe shtete të ndryshme
  • Shpërndarjes zinxhir në treg
  • Ofrim derë më derë.

e shërbime të tjera sipas kërkesave dhe marrëveshjeve.

 

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2024

krijuar nga ENOR Technologies