Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  GJURMIMI GPS

GJURMIMI GPS

Ndjekja dhe gjurmimi

Në çdo kohë, në çdo vend, kamionat tonë dhe mallrat tuaja janë në gjurmim falë teknologjisë të fundit që ne kemi instaluar në çdo kamion dhe në zyrat tona. Kjo është mënyra më e shpejtë për të kontrolluar statusin e dërgesës suaj.

Teknologji gjeo-lokalizimi e sofistikuar dhe e kompjuterizuar. Bazuar në teknologjinë satelitore, zhvilluar dhe përmirësuar çdo vit për më shumë se 10 vjet.

Doni të dini se ku është momentalisht dërgesa juaj?
Për arsye sigurie nuk mund të bëjmë të ditur ONLINE se ku ndodhet aktualisht dërgesa juaj por ju mund të na kontaktoni duke klikuar këtu ose duke plotësuar formularin KONTAKT EKSPRESS.

CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2023

krijuar nga ENOR Technologies