Mobile: +355 684040099 AL | EN

Ju ndodheni këtu :

KREU  »  Apliko per pune

Apliko per pune

Ne jemi gjithmonë në kërkim për njerëz të kualifikuar, dinamikë dhe që punojnë me pasion. Nëse je i tillë, atëherë plotëso formularin e mëposhtëm.

  Emri: *

  Mbiemri: *

  Ditelindja: *

  Nr.Celulari: *

  Adresa Email: *

  Adresa Juaj: *

  Profesioni Juaj: *

  Diplomuar në:

  Perfunduar ne :

  T'ju telefonojmë :*

  PoJoSi te deshironi

  Komente:

  Shënim: * Dergo cv-ne me email tek info@caushitrans.com

  CAUSHI TRANS sh.p.k | © 1997 - 2024

  krijuar nga ENOR Technologies